Voor locaties

Het begeleiden van bruidsparen is vaak intensief, heel persoonlijk en vraagt de juiste aanpak. Ik haal hier ongelofelijk veel voldoening uit. Niks leuker dan bruidsparen op weg helpen in het gehele proces voorafgaand aan de bruiloft.

Als voormalig eigenaar van een trouwlocatie, weet ik hoeveel tijd dit vraagt. Daarom help ik graag… als een bruidspaar eenmaal voor jullie locatie heeft gekozen, en eigenlijk nog wel meer hulp kan gebruiken, dan dat jullie als locatie kunnen bieden, kan ik het verder traject verzorgen. Ik maak graag afspraken binnen de mogelijkheden van jullie locatie en begeleid het bruidspaar in het gehele verder traject.

Daarnaast ben ik natuurlijk op de dag zelf aanwezig als de contactpersoon en ceremoniemeester. Het werkt prettiger om met een professional te schakelen dan met een geëmotioneerde zus van de bruid.

Heeft jullie bruidspaar zelf al aan ceremoniemeester gedacht? Misschien een idee om ze te tippen aan Bright2Be, de Weddinghelper? Graag vertel ik jullie meer over mijn aanpak en werkzijde.

Samen werken aan samenwerken